Hotellit

Tuholaistorjuntaa ja -hallintaa. 

Nopeasti ammattitaidolla. 

Lutikkatorjunta

Tarkastamme tilanteen vuorokauden sisällä tilauksesta ja aloitamme torjunnan heti mikäli ongelmaa ilmenee. Mahdollisuus tehdä tarkastukset myös koulutetulla lutikkakoiralla. Huoneen voi ottaa käyttöön heti torjunnan jälkeen.

Lentävät hyönteiset ja jyrsijät

Ammattitaitoinen palvelu nopeasti. Meiltä voit tilata laitteet myös tuholaisten hallintaan jyrsijöistä lentäviin hyönteisiin.

Kattava raportointi

Kattava raportointi heti työn jälkeen. Tunnuksettomat autot ja toimimme huomaamattomasti. Liiketoimintasi ei häiriinny työstä.

LutikkaTorjunnat

Torjunnat suoritetaan nopeasti ammattitaidolla. Käytämme lutikkatorjunnassa kohdistettua lämmitystä, joka mahdollistaa huoneen käyttöönoton välittömästi torjunnan jälkeen. Torjunnassa lämmitetään kaikki saastuneet huonekalut ja huoneen ympäristö käydään läpi muilla lämmityskeinoilla. Näin ollen ongelma poistuu välittömästi torjunnan yhteydessä ja huone voidaan ottaa nopeasti käyttöön.

Hallinta

Saat meiltä tarvittavat laitteet muiden hyönteisten hallintaan, kuten jyrsijät 24/7 seurannalla ja lentäville hyönteisille keräävät uv-valo liima-ansat. Laitteet on mahdollista ostaa itselle tai vuokrata meiltä käyttöön haluamallesi ajalle, voit myös halutessasi ottaa meiltä huoltosopimuksen laitteille, jolloin teemme sovitun määrän käyntejä laitteiden huollolle ja tarkastukselle.

Tarkastus

Suoritamme myös koko rakennuksen tarkastuksia, mikäli niin haluatte. Nopein tapa suorittamiselle on tarkastaa huoneet koiraa käyttäen. Koiralla koko rakennus voidaan tarkastaa, jopa työpäivän aikana.

Kysy meiltä

Mikäli tarvitsette apua tuholaistorjunnassa, meiltä löytyy varmasti ratkaisu ongelmaan nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Kysy meiltä tarjous torjunnoille, tarkastuksille, hallintasopimuksille tai laitteille.