Ampiaistorjunta

Ampiaistorjuntaa nopeasti ammattitaidolla. 

Teemme torjuntaa myrkyillä ja myrkyttömästi, pyrimme keräämään pesät pois, mutta mikäli se on mahdotonta reitit pesälle tukitaan ja pesä myrkytetään.

Ampiaistorjunta

Ampiaistorjunta tehdään poistamalla pesä tai käsittelemällä pesä torjunta-aineilla.

Raportointi

Kattava raportointi aina suoraan työn jälkeen haluamaasi sähköpostiin.

Tilaa helposti netistä

Varaa vapaa aika kalenterista ja maksa helposti netissä, jopa osamaksulla. Lisäinfoa puhelimitse tai sähköpostilla.

Torjuntamuodot

Vaihtoehtoja ongelman ratkaisuun on monia. Ongelma on helpoin poistaa hävittämällä pesä joko poistamalla tai hajoittamalla pesä. Mikäli näistä ei kumpikaan ole mahdollista, pesä käsitellään torjunta-aineilla ja lopuksi reitti pesään tukitaan, jolloin ongelma poistuu muutaman päivän kuluessa.

Mehiläiset

Mehiläiset ovat tärkeä osa luonnossa kasvien pölytystä, joten pyrimme aina ottamaan mehiläispesät pois ja siirtämään kauaksi alueelta parempaan paikkaan jatkamaan työtään.

Ongelman poistoon nopea ratkaisu

Tilauksen saadessamme pyrimme tulemaan vielä samana päivänä poistomaan ongelman. Viimeistään seuraavana päivänä. Onko tulossa juhlat tai häiritseekö ampiaiset auringon ottoasi. Mikäli näin on tilaa alhaalta torjunta ja ongelma poistuu nopeasti, helposti ja turvallisesti. Valitse alhaalta joko pelkkä pesän poisto tai poisto ja ansan asennus.

Kysy meiltä

Mikäli tarvitset lisäinfoa tai ratkaisua ongelmaan kysy meiltä, voit tilata myös alhaalta torjunnan suoraan helposti haluamallesi ajankohdalle.