Kaupat

Tuholaistorjuntaa ja -hallintaa. 

Nopeasti ammattitaidolla. 

Hallinta

Meiltä laitteet, seuranta ja raportointi tuholaistenhallintaan. Teemme tarjouksen teidän tarvitseman laitemäärän mukaan ja tarvittavat huolto/seuranta käynnit.

Hallinta ja raportointi

Kattava raportointi aina suoraan työn jälkeen. Meiltä laitteet myös tuholaisten hallintaan jyrsijöistä lentäviin hyönteisiin.

Nopea palvelu

Aloitamme torjunnan vuorokauden sisällä tilauksesta. Saatte ensimmäisen käynnin jälkeen suunnitelman ongelman poistamiseksi.

Hallinta

Saat meiltä tarvittavat laitteet tuholaisten hallintaan, kuten jyrsijät 24/7 seurannalla ja lentäville hyönteisille keräävät UV-laitteet. Laitteet on mahdollista ostaa itselle tai vuokrata meiltä käyttöön haluamallesi ajalle. Voit myös halutessasi ottaa meiltä huoltosopimuksen laitteille, jolloin teemme sovitun määrän käyntejä laitteiden huollolle ja tarkastukselle.

Torjunnat

Teemme torjuntaa myös ilman hallintaa. Voit tilata esim jyrsijätorjunnan, jos onglemaa on jo selvästi havaittavissa. Ongelma voidaan ratkaista, joko myrkyin tai myrkyttömästi. Suosittelemme sisällä myrkytöntä torjuntaa ja ulkona suuremmissa tapauksissa torjuntaa myrkyillä.

Kysy meiltä

Mikäli tarvitsette apua tuholaistorjunnassa, meiltä löytyy varmasti ratkaisu ongelmaan nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Pyydä meiltä tarjous torjunnoille, tarkastuksille, hallintasopimuksille tai laitteille.