Lutikkatorjunta

Lutikkatorjuntaa alan uusimmalla ja tehokkaimmilla ratkaisuilla. Nopeasti ammattitaidolla. Teemme torjuntaa ensi sijaisesti myrkyttömästi, mutta mahdollisuus käyttää myös torjunta-aineita.

Lämmitys torjunta

Lämmitämme saastuneet huonekalut kotonasi päivässä puhtaaksi. Kohdistetulla lämmityksellä, emme levitä ongelmaa naapureille.

Raportointi

Kattava raportointi aina suoraan työn jälkeen haluamaasi sähköpostiin.

Tilaa helposti netistä

Varaa vapaa aika kalenterista ja maksa helposti netissä tai kohteessa luotto- tai pankkikortilla. Lisäinfoa puhelimitse tai sähköpostilla.

Torjuntamuodot

Vaihtoehtoja torjuntamuodoksi löytyy monia. Suurin ero torjuntamuodon valinnassa on hinta, kaikilla keinoilla päästään ongelmasta varmasti eroon. Annamme takuun työn jälkeen 6kk.

Lutikkatorjunta Heat

Torjunta tehdään täysin myrkyttömästi ja mitään huonekaluja ei tarvitse hävittää. Lämmitämme kotonasi saastuneet huonekalut +60 C asteeseen. Lämmityksen jälkeen suojaamme nukkumapaikat ansoilla, joilla määritämme seuraavan 2 vk aikana onko lutikoita muualla asunnon rakenteissa. Huonekalut ovat 100% varmuudella puhtaat lämmityksen jälkeen. Voimme myös käyttää torjunta-aineita listojen läheisyydessä, mikäli haluatte.

Lutikkatorjunta Basic

Suojaamme sängyn sopivan kokoisella pussilla, joka on sängyssä seuraavat 5kk. Ansoitamme sängyn ja laitamme kuiva torjunta-aineet listojen lähettyville. Teemme tämän jälkeen 2 tarkastuskäyntiä seuraavan kk aikana, jolloin tarkastamme ansat ja sängyn, sekä tarvittaessa torjuntatoimenpiteitä.

Kysy meiltä

Mikäli tarvitset lisäinfoa tai ratkaisua ongelmaan kysy meiltä, voit tilata myös alhaalta torjunnan helposti haluamallesi ajankohdalle.

Mikäli haluamasi ajankohta ei ole vapaana soita ja kysy!