Taloyhtiöt

 

Nopea ja ammattitaitoinen palvelu 

kilpailukykyiseen hintaan!

Tuholaistorjunta

Aloitamme torjunnan vuorokauden sisällä tilauksesta. Saatte ensimmäisen käynnin jälkeen suunnitelman ongelman poistamiseksi. Huomioittehan, että osa töistä vaatii esivalmisteluja esimerkiksi huonekalujen siirtämistä ja kaappien tyhjentämistä.

Raportointi

Kattava raportointi heti työn jälkeen. Näin sekä tilaaja että tekijä ovat ajantasalla torjunnan kulusta.

Tilaa helposti!

Voit tilata torjunnan/tarkastuksen meiltä helposti puhelimitse, sähköpostilla tai verkkosivun kautta.

Torjunnat

Mikäli et tiedä, mistä tuholaisesta on kyse, lähetä meille kuvaus havainnoista. Teemme tarkastuksen (100 €/huoneisto) vuorokauden sisällä ja sen jälkeen tarjouksen tarvittavasta torjunnasta. Torjunnat aloitetaan vuorokauden sisällä tilauksesta. Huomioittehan, että osa töistä vaatii esivalmisteluja esimerkiksi huonekalujen siirtämistä ja kaappien tyhjentämistä.

asukaskyselyt

Voit tilata meiltä torjunnan yhteydessä laajemman kyselyn muihin asuntoihin. Ongelma on harvoin vain yhden asunnon ongelma, mikäli sitä on esiintynyt pidemmän aikaa. Kyselyt jaetaan aina ensimmäisen torjuntakerran yhteydessä ja vastaukset lähetetään meille sähköpostitse. Tämän jälkeen teemme tarjouksen ilmoitettujen asuntojen torjunnasta.

Tarkastus

Suoritamme myös koko talon lutikkatarkastuksia koiralla tai ilman. Pyydä tarjous tarkastuksesta. Tarkastuksen jälkeen toimitamme yhteenvetoraportin ja tarjouksen ongelmien ratkaisemiseksi. Suosittelemme koko talon/rappukäytävän tarkastusta, jos ongelmaa on havaittu useammassa asunnossa.

Kysy meiltä

Mikäli tarvitsette apua tuholaistorjunnassa, meiltä löytyy ratkaisu ongelmaan nopeasti ja ammattitaitoisesti. Tarvittaessa voit lähettää kuvan näytteestä, jonka jälkeen lähetämme tarjouksen ongelman ratkaisemiseksi.